• Drukwerk


Drukwerk

.

Provo kan je helpen met allerlei soorten drukwerk

Boeken

Voor het ontwerp en de druk van handleidingen, romans, cursussen, thesissen, hand-outs … reken je op onze jarenlange expertise. Handleidingen in een ringmap? Cursussen met of zonder tabbladen? Wij zorgen voor een perfecte afwerking op maat.

Brochures

Brochures en catalogi vormen een belangrijke schakel in een mogelijke professionele samenwerking. Degelijkheid en betrouwbaarheid dragen wij hoog in het vaandel. In voortdurend overleg zorgen we voor een schitterend eindresultaat.

Affiches

Mooie affiches prikkelen de interesse voor je bedrijf, organisatie, evenement … Wij drukken affiches voor indoorgebruik op verschillende materialen met uv-bestendige inkt. Geen risico op kwaliteitsverlies dus …

Flyers

Met flyers maak je je bedrijf, organisatie, evenement … kenbaar aan het grote publiek. Een belangrijk promotiemiddel dus dat de nodige aandacht verdient. Ons professioneel team verzorgt het ontwerp en drukwerk tot in de puntjes.

Folders

Een opvallende folder trekt potentiële klanten aan. Ons team staat garant voor een helder ontwerp in combinatie met een optimale drukkwaliteit. Wij maken het verschil tussen gelezen worden en rechtstreeks in de prullenmand belanden.

Kaarten

Een frisse uitnodiging? Een stoer communiekaartje? Een uniek geboortekaartje? Wij gieten jouw verwachtingen in een verrassende lay-out.

Naamkaartjes

Naamkaartjes stralen het imago van je bedrijf uit. Imago is een belangrijke speler in een mogelijke samenwerking met een nieuwe klant. Wij ontwerpen een verzorgd naamkaartje dat perfect bij je past.

Kalenders

Een aantrekkelijke en praktische bureaukalender is het ideale relatiegeschenk. Het ontwerp en de druk vertrouw je aan onze veilige handen toe. Met of zonder ophanghaakje? Al dan niet in krimpfolie verpakt? … Wij zorgen voor een vlekkenloze afwerking.